معرفی 9 شغل مرتبط با طراحی

تعداد بازدید : 3593
معرفی 9 شغل مرتبط با طراحی
4.5/5 - (4 امتیاز)

عشق شما به رنگ ها و دید هنری تان، باعث می شود مردم به شما به چشم یک فرد خلاق نگاه کنند و خلاق بودن افتخار بزرگی برای هر فرد است. ما در این مطلب قصد داریم بگوییم که اگر یک فرد خلاق هستید، می توانید از خلاقیت خود برای مشاغل مختلف استفاده کنید و با استفاده از آن، درآمد زایی داشته باشید. مشاغل زیادی وجود دارند که مهمترین پیش نیاز آنها خلاق بودن و داشتن دید هنری است و در صورت داشتن پیش نیاز، باید یک یا چند نرم افزار را یاد گرفت. پیشنهاد می کنیم با دقت معرفی 9 شغل مرتبط با طراحی را مطالعه کنید.

 

 

1. طراح گرافیک

طراح گرافیک

یکی از برجسته ترین شغل های طراحی و دیزاین، طراحی گرافیک است. متخصصان این شاخه، با استفاده از نرم افزارهای گرافیک مانند Adobe® Creative Suite، اقدام به خلق طرح های برای مارکتینگ، محصولات، وب سایت ها و ساخت برندها می کنند.

آنها مهارت های فنی را با توانایی های هنری شان ادغام می کنند تا طرح هایی متناسب با مخاطبان مورد نظر و متناسب با خواسته ی کارفرماها، خلق کنند. طراحان گرافیک ممکن است به طور مستقل به عنوان فریلنسر، یا در یک مجموعه یا شرکت استخدام شوند.

 

مهارت های مورد نیاز برای طراحان گرافیک :

Adobe®Creative Suite

حروف چینی (Typesetting)

شبکه های اجتماعی

طراحی ظاهری وب سایت ها

طراحی بسته بندی

 

 

2. طراح تجربه کاربر (UX Designer)

طراح تجربه کاربر (UX Designer)

طراحان UX، نحوه ی استفاده ی کاربران از وب سایت ها، اپلیکیشن های موبایل، نرم افزارها یا بازی های ویدیویی را آسان تر می کنند و تعامل بصری قدرتمندی برای کاربران خلق می کنند. آنها مطالعه می کنند که مردمی که ممکن است از یک اپلیکیشن یا یک وب سایت استفاده کنند، چه نیازهایی دارند و چه سلیقه ای دارند و پس از مطالعه و ارزیابی، ایده ی خود را برای تامین نیازهای کاربر طراحی می کنند. آنها همچنین اجزای خاص هر سیستم مانند سودمندی، ارزش، اعتبار و قابلیت دسترسی را تجزیه و تحلیل می کنند.

به عنوان مثال یک طراح UX ممکن است طراحی یک صفحه از فروشگاه محصولات یک وب سایت را بر عهده بگیرد و مواردی مانند فرم های طولانی و پیچیده، دکمه های خیلی کوچک یا خیلی بزرگ و بی نظمی های تصاویر و المان های صفحه را که می تواند مانع از خرید کاربران شود را، کاهش دهد.

 

مهارت های مورد نیاز برای طراح UX :

UX wireframes

نمونه سازی اولیه (Prototyping)

طراحی بصری (Visual design)

تحقیقات کاربر (User research)

مجموعه Adobe Creative Suite

 

 

3. عکاس

عکاس

عکاسان با استفاده از مهارت ها، خلاقیت و ترکیب بندی ای که در کنار تخصص فنی خود دارند، عکس هایی را یک داستان را روایت می کنند یا یک واقعه را مستند سازی می کنند را خلق می کنند. اکثر عکاسان امروز با دوربین های دیجیتال و نرم افزارهای ادیت، تصاویر بسیار با کیفیتی را ثبت می کنند. برخی از آنها برای فیلمبرداری از یک رویداد یا اتفاق به مکانی سفر می کنند و برخی دیگر از استودیوهای عکاسی برای پرتره، فیلمبرداری های تجاری یا کارهای هنری استفاده می کنند.

 

مهارت های مورد نیاز عکاسی :

عکاسی دیجیتال

خدمات مربوط به مشتری (Customer service)

محصولات (Product sales)

ادوبی فتوشاپ

شبکه های اجتماعی

 

 

4. طراح داخلی

طراح داخلی

افرادی که در این حیطه فعالیت می کنند، خدمات مربوط به فضاهای داخلی یک خانه، دفتر یا یک مجموعه را به عهده می گیرند تا ایمنی، عملکرد و جذابیت و زیبایی آنجا را بهبود بخشند. آنها طرح های رنگی، مبلمان، کفپوش، روشنایی و سایر عناصر یک اتاق یا ساختمان را انتخاب می کنند. طراحان داخلی ایده های خود را ترسیم می کنند و یا از نرم افزارهای طراحی برای برقراری ارتباط برنامه های خود با معماران، مهندسان سازه و سازندگانی که قصد اجرای طرح هایشان را دارند، استفاده می کنند.

 

مهارت های مورد نیاز طراح داخلی :

خدمات مربوط به مشتری (Customer service)

تماس با مشتری (Customer contact)

نرم افزار اتوکد

حراجی ها و خرید ها

 

 

5. هنرمند و انیماتور مالتی مدیا

هنرمند و انیماتور مالتی مدیا

این دسته از هنرمندان، انیمیشن و جلوه های ویژه ای برای فیلم ها، تلویزیون، بازی های ویدیویی و سایر اشکال رسانه ها، چه بصورت دو بعدی و چه به صورت سه بعدی، ایجاد می کنند. آنها با تیم هایی از انیماتورها و هنرمندان همکاری می کنند تا ایده ها را با استفاده از نرم افزار های کامپیوتری یا با نوشتن کدهای کامپیوتری، خلق کنند. برخی از این افراد در یک استودیو کار می کنند و برخی دیگر بصورت فریلنسر و در منزل خود کار می کنند.

 

مهارت های مورد نیاز انیماتور مالتی مدیا :

مجموعه Adobe Creative Suite

طراحی گرافیکی

موشن گرافیک

مایا (Maya)

UX Wireframes

 

 

6. مدیر هنری

مدیر هنری

مدیران هنری در تنظیمات مختلفی مانند مجلات، روزنامه ها، نشریات مبتنی بر اینترنت و آژانس های تبلیغاتی یا روابط عمومی فعالیت می کنند. آنها ضمن نظارت بر بودجه و جدول زمانی پروژه با مشتری ارتباط برقرار می کنند. آنها یک تیم از متخصصان طراحی را مدیریت می کنند و قبل از ارائه ی موارد به مشتریان، آنها را از نظر خلاقیت و نحوه ی اجرا بررسی و تایید می کنند.

 

مهارت های مورد نیاز یک مدیر هنری :

مجموعه Adobe Creative Suite

طراحی گرافیکی

بودجه بندی

جهت خلاقیت ( Creative direction)

مدیریت پروژه

 

 

7. مدیریت تبلیغات و پروموشن ها

مدیریت تبلیغات و پروموشن ها

افرادی که در این حیطه فعالیت می کنند عموما از طرف آژانس های تبلیغاتی استخدام می شوند و اجرای کمپین هایی برای مشتریان را بر عهده می گیرند. آنها همچنین ممکن است مسئول فروش فضا یا زمان تبلیغات برای شرکت های رسانه ای نیز باشند. این یک شغل خوب برای افراد خلاق و با ذکاوت در کسب و کار است، زیرا آنها با کارکنان فروش برای توسعه مفاهیم مربوط به کمپین ها، همکاری با سایر تیم های برای تولید و چیدمان، مذاکره در قراردادها و تهیه بودجه کلی کمپین ها همکاری می کنند.

 

مهارت های مورد نیاز مدیر تبلیغات :

بودجه بندی

مدیریت پروژه

شبکه های اجتماعی

کمپین های تبلیغاتی

تبلیغات دیجیتال

 

 

8. طراح مد و فشن

طراح مد و فشن

افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند، لباس و لوازم جانبی جدید را طراحی می کنند. طرح ها را روی کاغذ یا دستگاه های دیجیتال ترسیم می کنند و سپس رنگ ها، موارد و بافت محصول نهایی را تعیین می کنند. طراحان مد و فشن با مرور مجلات و حضور در نمایشگاه های فشن، روند پیشرفت مد و فشن را بررسی می کنند و در نهایت لباس های نمونه را در اختیار نمایندگان فروش قرار می دهند.

 

مهارت های مورد نیاز طراح مد و فشن :

فروش

تماس با مشتری (Customer contact)

طراحی و توسعه محصولات

مجموعه Adobe Creative Suite

اسکچینگ

 

 

9. ادیتور فیلم و ویدیو

ادیتور فیلم و ویدیو

ویراستاران فیلم و ویدیو، از نرم افزارهای تخصصی برای ساخت محصولات تبلیغاتی یا هنری که توسط اپراتورهای دوربین گرفته شده اند، استفاده می کنند. این حرفه ی خلاقانه شامل کار با کارگردانان و تهیه کنندگان برای تعیین اینکه چه چیزی برای مخاطبان هدف جذاب تر است و چه تصاویری باید با یکدیگر ترکیب شوند، است. فرایند ادیت فیلم، شامل برش دادن بخش های مختلف ویدیوها، علامت گذاری قاب ها برای صدا و سازماندهی فیلم های خام در یک محصول نهایی است.

 

مهارت های مورد نیاز ادیتور فیلم و ویدیو :

ادیت ویدیو

مجموعه Adobe Creative Suite

شبکه های اجتماعی

تولید فیلم

موسیقی

 

 

منبع مطلب : 9 Types of Design Jobs for Creative People نوشته شده توسط ترجمه شده توسط آموزش روشا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *