13 پلاگین ضروری برای Adobe XD

تعداد بازدید : 5661
پلاگین Adobe XD
3.7/5 - (4 امتیاز)

در این مطلب قصد داریم بهترین پلاگین ها ( افزونه ها ) برای بهبود کار شما را که برای Adobe XD منتشر شده اند را معرفی کنیم. از زمانی که پلتفرم باز بودن Adobe XD اعلام شد، انبوهی از شرکت های مطرح مانند Dribbble، Airtable و Stark ابزارها و خدمات خود را مستقیما وارد آن کردند و اکنون هم کت ها و پلاگین های UI جدیدی از Trello ، Google Cloud ، UserTesting.com  و مجموعه های زیادی دیگری برای این نرم افزار فراهم شده است.

شرکت ادوبی نیز اخیرا پلاگین هایی را ارائه داده است که امکان مدیریت دارایی، راه اندازی اتوماسیون و برنامه هایی برای همکاری بیشتر بین طراحان و توسعه دهندگان، در آنها وجود دارد. این امکانات جدید برای طراحان بسیار جالب و مفید است، چرا که تا کنون مجبور بودند زمان زیادی را برای ایمپورت کردن، سیو کردن و اکسپورت گرفتن و همچنین آپلود فایل بین پلتفرم های مختلف، اختصاص دهند.

 

Adobe XD در واقع چه کاری انجام می دهد ؟

شاید شما اصلا ندانید این نرم افزار چه کاری انجام می دهد. اگر بخواهیم به صورت خلاصه وار اشاره ای به این مسئله داشته باشیم باید بگوییم که ادوبی ایکس دی ابزاری قدرتمند برای طراحی مبتنی بر صفحه است که به طراحان اجازه می دهد که طرح های خود را یک نرم افزار واحد ایجاد، متحرک سازی و به اشتراک بگذارند. Adobe XD به دلیل عملکرد بی نظیر خود در سیستم عامل های مک و ویندوز، بسیار مورد استفاده قرار گرفته است. از آنجایی که این نرم افزار بخشی از خانواده ی Creative Cloud است، همخوانی کامل را با سایر محصولات ادوبی، مانند illustrator، Photoshop و After Effects دارد و حتی می تواند فایل های رقیبان خود مانند Sketch را نیز باز کرده و مورد استفاده قرار دهد.

نرم افزار Adobe XD (ادوبی ایکس دی) در سال 2017 توسط کمپانی ادوبی راه اندازی شد. این نرم افزار برای طراحی واسط کاربری (user experience) و ساخت پورتوتایپ (prototypes) توسط طراحان UX و UI مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از مهمترین نقاط قوت این نرم افزار این است که هم برای کامپیوتر و هم برای موبایل، نسخه های مجزا دارد و بر روی ویندوز و مک قابل اجرا می باشد.

 

نقاط قوت نرم افزار Adobe XD

بصورت آفلاین کار می کند

گزینه های زیادی برای اشتراک گذاری کار با تیم شما و مشتریان وجود دارد.

تبادل سریع محتواها در سایر نرم افزارهای شرکت ادوبی

ساخت پورتوتایپ در کامپیوتر یا سایر دستگاه ها

 

نقاط ضعف نرم افزار Adobe XD

فضای کاری (workspace) قابل شخصی سازی ندارد

نسخه دارک مود ندارد

کنترل های محدود برای shapes، guides و type

عدم پشتیبانی از GIF های متحرک

 

نرم افزار Adobe XD (Adobe Experience Design) ممکن است آشنا ترین نرم افزار مجموعه ی ادوبی نباشد، اما تقریبا بر روی سیستم تمام طراحان کاربری، پیدا می شود. از ادوبی ایکس دی برای طراحی پورتوتایپ (prototyping)، رابط کاربری (user interface) و طراحی تجربه کاربر (user experience design) استفاده می شود.

حالا برویم به سراغ اینکه انواع پلاگین ضروری برای Adobe XD را معرفی کنیم.

01. UnDraw

UnDraw

قیمت : رایگان

از اینجا دانلود کنید

UnDraw مجموعه ای به روز از تصاویر .svg را در خود جای داده است که کاملا قابل شخصی سازی هستند و می توانید از آنها بصورت رایگان هم در کارهای شخصی و هم در پروژه های تجاری استفاده کنید. قابلیت جستجو نیز در این پلاگین فراهم است و می توانید بر اساس پالت رنگی مورد نظرتان طرحی را پیدا کنید و سپس دانلود و استفاده نمایید.

 

 

02. PhotoSplash 2

PhotoSplash 2

قیمت : $19.99

از اینجا دانلود کنید

این پلاگین که با عنوان Adobe XD + UnSplash هم شناخته می شود، توسط طراحان و برای طراحان ساخته شده است. همه ی چیزی که نیاز دارید این است که یک حساب رایگان در سایت UnSplash داشته باشید و تصاویر آن سایت را مستقیما به طرح های خود وارد کنید. پلاگین فوتو اسپلش 2 با ابزارهای ناوبری و ابزارهای جستجوی آسان، می توانید تجربه ی لذت بخشی را برایتان فراهم کند. ما فکر می کنیم که هیچ کاربر XD ای نباید باشد که از این پلاگین استفاده نکند !

 

 

03. Mockplus iDoc

Mockplus iDoc

قیمت : رایگان

از اینجا دانلود کنید

Mockplus iDoc یک پلتفرم طراحی محصول all in one ( چند ابزار در یک محصول ) است که به ایجاد ورک فلوی قوی تر در بین تیم های طراحی کمک می کند. شما می توانید فایل های طراحی شده توسط XD را مستقیما به Mockplus iDoc وارد کنید تا بتوانید کل پروژه ها، وظایف طراحی و گردش کار خود را در یک صفحه استوری مشاهده کنید. این پلاگین به شما امکان ساخت پروتوتایپ های کاربردی با اجزا و آیکون ها را می دهد. همچنین شما می توانید سیستم های طراحی مقیاس پذیر نیز توسط آن بسازید.

 

 

04. UI Faces

UI Faces

قیمت : رایگان

از اینجا دانلود کنید

یافتن عکس افراد مختلف، برای ساخت موک آپ ها ( ماکت ها ) می تواند زمان بر باشد. پلاگین UI Faces عکس های ارسالی توسط کاربران را جمع می کند و آنها را با توجه به جنسیت، سن، احساسات، رنگ مو و … دسته بندی می کند و شما به سادگی می توانید تصویر شخص مناسب برای موک آپ مد نظرتان را پیدا کنید.

 

 

05. Colour Ranger Pro 2

Colour Ranger Pro 2

قیمت : $21.99

از اینجا دانلود کنید

Color Ranger Pro 2 که نسخه ی جدید Color Ranger است، به طراحان این اجازه را می دهد که به سادگی تغییرات بنیادی در رنگ های یک طرح ایجاد کنند. تغییراتی مانند تاریک و روشن کردن طرح خود، تغییر روشنایی، اشباع رنگ، عمق رنگ یا تیرگی عناصر خاص یا کل صفحه و … این پلاگین همچنین به شما امکان ذخیره و مدیریت پریست ( presets ) ها را می دهد. همچنین شما می توانید با سرعتی معادل دو برابر نسخه قدیمی این پلاگین کار کنید و طرح هایتان را به صورت لایو ویرایش کنید.

 

 

06. Stark

Stark

قیمت : رایگان

از اینجا دانلود کنید

استارک می تواند طرح های شما را از نظر کنتراست بررسی کند و آنها را از نظر کور رنگی نیز شبیه سازی و تصحیح کند. دیگر نیازی به اجرای نرم افزارهای جداگانه برای شبیه سازی و پیش نمایش کور رنگی و همچنین صرف ساعت های زیاد برای چسباندن کدهای hex برای بررسی کنتراست و خوانا بودن طرح ها گذشته است !

 

 

07. Rename It

Rename It

قیمت : رایگان

همه ی ما تا به حال زمان های زیادی را صرف سازماندهی و نام گذاری لایه های طراحی خود کرده ایم و باید اعتراف کنیم که این کار واقعا زمان بر است ! این پلاگین به شما امکان می دهد که همه ی لایه ها را به ترتیب صعودی یا نزولی تغییر نام دهید و همچنین نام آنها را با سرعت بیشتر و در مدت زمان کمتری تغییر دهید. حتی امکان یافتن و جایگزینی کلمات یا حروف با میانبر های ساده کیبورد را نیز فراهم می کند.

 

 

08. Change Case

Change Case

قیمت : رایگان

Change Case یک پلاگین خیلی ساده اما قدرتمند است که به کاربران امکان اینکه بصورت کپتال ( capital ) بنویسند را می دهد. شاید فکر کنید که خیلی کار ساده ایست، ولی پس از اینکه با آن کار کنید متوجه صرفه جویی در زمان خود خواهید شد.

 

 

09. Google Sheets

Google Sheets

قیمت : رایگان

از اینجا دانلود کنید

یکی از مهمترین بخش های کار طراحان این است که متن های پیشفرضی را در طراحی خود قرار دهند تا طرح نهایی به اندازه ی کافی جلوه داشته باشد. بسیاری از طراحان یک متن کوتاه را چندین بار کپی و پیست می کنند و برخی دیگر از متن لورم ایپسوم استفاده می کنند که هر دوی این موارد منجر به حواس پرتی یا توجه کارفرما یا کاربران به موارد اشتباه می شود. پلاگین گوگل شیت به شما این امکان را می دهد که یک مطلب واقعی را با سرعت خیلی زیادی به طرح خود در Adobe XD وارد کنید.

 

 

10. Trello

Trello

قیمت : رایگان

از اینجا دانلود کنید

تِرِلو یکی از ابزارهای سازماندهی، اولویت بندی و همکاری یکپارچه است. احتمالا قبلا با آن کار کرده اید؛ در Trello شما می توانید برای هر یک از افراد تیم خود یک تسک کاری اضافه کنید و افراد شما پس از به اتمام رسیدن آن تسک یا وظیفه، آن را نشانه گذاری کنند تا شما متوجه شوید که کار مورد نظر شما انجام شده است. در این پلاگین طراحان می توانند بدون هیچ زحمتی، فایل های طراحی شده توسط ادوبی XD را به Trello ارسال کنند و بدون اینکه از Adobe XD خارج شوند، آن را با سایر هم تیمی های خود یا کارفرمای خود به اشتراک بگذارند.

 

11. Angle

Angle

قیمت : رایگان

احتمالا برای شما پیش آمده که نیاز باشد طرح های خودتان را برای کارفرما یا مشتری تان پرزنت کنید. دیدن زوایای مختلف یک طراحی و نحوه ی قرار گیری طرح نهایی بر روی اجسام دیگر، می تواند برای مشتری شما بسیار جذاب باشد و نظر او را تا حد زیادی تغییر دهد. این پلاگین برای این کار بسیار کارآمد است.

 

 

12. Icondrop

Icondrop

قیمت : رایگان

از اینجا دانلود کنید

Icondrop میلیون ها منبع طراحی را با یک کلیک در دسترس طراحان قرار می دهد. دسترسی به آیکون ها، تصاویر و عکس ها بدون اینکه نیاز باشد از adobe XD خارج شوید ! این پلاگین را نصب کنید و با استفاده از جستجوی ساده ای که در آن تعبیه شده است، فایل مورد نظرتان را پیدا کنید و به طرح نهایی خود اضافه نمایید.

 

 

13. Web Export

Web Export

قیمت : رایگان

از اینجا دانلود کنید

برای طراحانی که آشنایی چندانی با برنامه نویسی ندارند، Adobe XD راهی عالی برای به اشتراک گذاشتن فایل ها و طراحی ها ارائه می دهد. این پلاگین امکان اکسپورت گرفتن HTML و CSS از فایل های شما را به ساده ترین شکل فراهم می کند.

 

 

منبع مطلب : 13 essential Adobe XD plugins نوشته شده توسط Andy Vitale ترجمه شده توسط آموزش روشا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *