13 پلاگین فوق العاده برای برنامه ی ادوبی افترافکت

تعداد بازدید : 5715
پلاگین های افترافکت
5/5 - (1 امتیاز)

در این مطلب قصد داریم 13 عدد از بهترین پلاگین های برنامه ی افترافکتس (After Effects) برای سرعت بخشیدن به کار شما و اضافه کردن امکانات جدید به موشن های شما را معرفی نماییم. لطفا با ما همراه باشید. پلاگین افترافکت، می تواند سرعت و کیفیت کار شما را بسیار افزایش دهد.

پلاگین های مناسب برای کار شما می توانند نحوه ی کار شما را تغییر دهند. برنامه ی ادوبی افتر افکتس سی سی (Adobe After Effects CC) برنامه ی میزبانی است که به دلیل اینکه محدودیت ها را از بین می برد، هنرمندان بسیاری از آن استفاده می کنند.

این برنامه با توانایی میزبانی برای پلاگین های ترد پارتی ( Third Party ) می تواند کار شما را به سطحی جدید ببرد و از طریق پلاگین ها محیطی با کاربری متفاوت و ساده تر برای کار های شما ایجاد کند.

در این پست ما نگاهی دقیق به دنیای گسترده ی پلاگین های برنامه ی افتر افکتس برای سال 2020 می اندازیم.

این پلاگین ها به شما کمک می کنند، نحوه ی کار خودتان را تقویت کنید، امکانات جدیدی به برنامه ی خود اضافه کنید که بدون استفاده از این پلاگین ها در برنامه ی افتر افکتس وجود ندارند و به زبانی ساده کار شما را حرفه ای تر می کنند.

پلاگین های افترافکت

 

1. Orb

– قیمت : رایگان

ممکن است شما فکر کنید که درست کردن سیارات در فضایی 3 بعدی کار ساده ای است – از یک شکل کروی استفاده می کنیم و بافت ( Texture) به آن اضافه می کنیم و تمام! اگرچه اینکه بتوانیم سیاره ای بسازیم که درست و واقعی به نظر برسد کار بسیار پیچیده تری است.

برای مثال : کره ی زمین را در نظر بگیرید، اگر ما بخواهیم آن را در در افتر افکتس خلق کنیم، چگونه می توانیم از نور هایی که در شب بر روی سیاره دیده می شود، اما در قسمت روشن ( روز ) سیاره دیده نمی شوند، استفاده کنیم؟

پلاگین ارب ( Orb ) از موتور سه بعدی ای، همانند پلاگین معروف Element 3D، استفاده می کند و بر روی ساختن سیارات واقع گرایانه و طبیعی تمرکز دارد و دامنه ی وسیعی از ابزار های مختلف رو برای انجام این کار ارائه می دهد.

پلاگین ارب تقریبا 90% از شات ها و صحنه های مد نظر ما را پوشش می دهد و زمانی که با دوربین های سه بعدی ترکیب می شود نتیجه ای چشم گیر دارد و می توان آن را با آبجکت ( Object ) های سه بعدی ترکیب کرد تا برای مثال صحنه ای از یک فضاپیما بر فراز کره زمین خلق کنیم.

 

2. Mocha Pro

– قیمت : 295$ / در سال

در حالی که افترافکت پیشنهاد های خوبی برای ترکینگ (Tracking) به ما می دهد ( مانند : Mocha AE از کمپانی Boris FX) ، اگر در کار خود به دنبال فنی حرفه ای تر هستید و آبجکت ( Object) پیچیده تری در کار شما وجود دارد که نیاز به ترکینگ (Tracking) آن دارید، پلاگین Mocha Pro ارزش ارتقا را دارد.

این پلاگین پیشرفته توانایی ساپورت کردن After Effects و Premiere را دارد و تمرکز آن پر چالش ترین Tracking ها، Masking ها، و پایدار سازی تصویر است.

 

3. Shadow Studio

– قیمت : 18$

اضافه کردن سایه به کار شما باعث می شود تا سرعت و نحوه کار شما به شدت افت کند و سرعت کامپوتر شما نیز از شما جا می ماند به این دلیل که زمانی برای رندر گرفتن از کار شما را نیاز دارد.

پلاگین Shadow Studio تا میزان بالایی این مشکل را برای ما حل کرده است، این پلاگین به ما کمک می کند، سایه های بسیار نرم با مود های مختلف مانند :Inner Shadow و Radial Shadow، ایجاد کنیم.

و جدا از این، این پلاگین شامل 3 تا پریست ( Preset ) است که به ما کمک کند نتیجه ی مد نظر خودمان را خیلی سریع تر به دست آوریم.

پریست ( Preset ) : تنظیمات از پیش تعیین شده ای برای برنامه های دیجیتالی مختلف، که ما با استفاده از آن ها می توانیم تنظیمات از پیش تعیین شده را، برای پروژه ی خودمان استفاده کنیم و نکته ی مثبت آنها سرعت بخشیدن آنها به نحوه ی کار شما است.

 

4. Datamosh

– قیمت : 39.99$

کمی افکت Glitch در ویدئو های شما می تواند زیبا باشد و این پلاگین مسیری مستقیم برای اجرا کردن افکت Glitch است. پلاگین Datamosh به شما اجازه می دهد با یک کلیک افکت های Glitch ای سورئال و بی نظم داشته باشید، که هدف اصلی افکت های Glitch نیز همین است و همچنین شما کنترل و قابلیت تدوین زیادی در حین استفاده از این پلاگین دارید.

 

5. Plexus 3

– قیمت : 249.99$

پلکسس ( Plexus ) پلاگین پیچیده ای که شرکت Rowbyte Software آنرا خلق کرده است، امروزه به یکی از شناخته شده ترین پلاگین ها تبدیل شده است. این پلاگین با نقطه ها و خط ها برای ما افکت هایی متفاوت و نوین می سازد، اما یکسری از قابلیت های این پلاگین آن را منحصر به فرد می کند.

برای مثال : پنل Plexus Object که به شما اجازه می دهد، خیلی ساده تر صحنه خود را مدیریت و تدوین کنید تا به نتیجه ی مد نظر خود برسید.

 

6. PQ FUI Toys 2

– قیمت : 49$

پلاگین PQ FUI Toys 2، وقتی برای شما کار آمد می شود که نیاز دارید در یک پروژه از UI Graphics استفاده کنید. این پلاگین افتر افکت دامنه بزرگی از موشن گرافیک های از پیش آماده شده را را به شما ارائه می دهد، تا با استفاده از آن ها بتوانید طراحی های UI خود را پیشرفت دهید.

اگرچه تمام این تصاویر کاملا قابل تدوین می باشند و شما توانایی این را دارید تا از ذوق هنری خود استفاده کنید تا تصاویر را برای خود سفارشی کنید! استفاده از این پلاگین سرعت کار شما زمانی که در حال تکمیل کردن یک پروژه ی UI هستید، را چند برابر بیشتر می کند.

 

7.  IV ( Magic Bullet Colorista IV )

– قیمت : 199$

کالریستا ( Colorista )، چندین سالی می شود که به عنوان یکی از محبوب ترین ابرای های Coloring و Grading ارائه شده است. در نسخه ی جدید IV این پلاگین، خالق آن یعنی کمپانی Red Giant همه چیز را به سطحی جدید ارتقا داده است، و آن را ابزاری کارآمد برای Coloring در هر سطحی از مهارت تبدیل کرده است.

ابزار راهنمای جدیدی در آن برای شما تعبیه شده است، تا بتوانید بهترین نتیجه را از صحنه ی خود بگیرید و با چند کلیک ساده به بهترین نتایج برسید. به صورت خلاصه این ابزار جدا از اینکه مجری Coloring پروژه ی شما است، توانایی این را دارد که به شما مهارت جدیدی در Coloring آموزش دهد و نحوه کار شما را تقویت کند.

 

8. Duik

– قیمت : رایگان

برنامه ی افترافکت امکانات خوبی برای Rigging به ما می دهد، اما با استفاده از پلاگین Duik ما سطح Rigging در پروژه خود را کاملا ارتقا می دهیم. در توضیحی ساده تر امروزه این پلاگین به عنوان ستون فقرات انیمشین ها و موشن گرافیک می باشد.

 

9. Nodes 3

– قیمت : 299$

پلاگین Nodes 3 توانایی ایجاد کردن دامنه بزرگی از تصاویر 3 بعدی دارد و به شما اجازه می دهد در فضای کاری ای 3 بعدی تصاویر خود را تدوین کنید تا به نتیجه مد نظر خودتان برسید.

تنها قسمت بدی که این پلاگین دارد این است که فقط توانایی ساپورت کردن سیسم عامل مک ( Mac ) را دارد و ورژنی برای کاربران ویندوز ( Windows ) تعبیه نشده است. اما اگر از سیستم عامل Mac استفاده می کنید، حتما ارزش هزینه ای که بابت آن می کنید را دارد.

 

10. AfterCodecs

– قیمت : 89.99 / برای هر یک از برنامه های ادوبی

یکی از مشکلاتی که هنرمندان موشن گرافیک با آن دست و پنجه نرم می کنند، انکود کردن – با فرمت مناسب – صحنه هایی است که در یک برنامه ی دیجیتالی خلق کرده اند. این مشکل برای کسانی که از سیستم عامل مک ( Mac ) استفاده می کنند، کمتر دیده می شود.

به این دلیل که در سیستم عامل Mac پلاگین ProRes وجود دارد تا این مشکل را حل کند. خوشبختانه، پلاگین افتر کودکس (AfterCodecs) این مشکل را برای کاربران ویندوز نیز حل کرده است، و با استفاده از این پلاگین شما می توانید فرمت H265s اکسپورت بگیرید، که کیفیت این فرمت فایل هایی تا بیش از 8K را نیز ساپورت می کند.

 

11. Saber

– قیمت : رایگان

کمپانی Video CoPilot شهرت زیادی به عنوان یکی از خلاق ترین سازنده های پلاگین، برای برنامه ی افتر افکت، کسب کرده است. در حالی که بیشتر برنامه های که از طرف این شرکت ارائه می شود، قیمتی غیر اقصادی دارند، جالب است که پلاگینی را به صورت رایگان ارائه داده اند.

Saber ابزاری برای Lightening و افکت است، که قدرت بسیاری دارد، و برای اهداف مختلفی استفاده می شود. از این پلاگین برای ایجاد کردن پرتو های نور استفاده می شود، و همچنین دامنه ی وسیعی از پریست ها را برای شما تعبیه کرده اند، که توانایی کار کردن با Layer Mask ها را نیز دارند.

 

12. Lenscare

– قیمت : 199$

اگر بخواهیم یکی از محبوب ترین پلاین های افتر افکت را نام ببریم، Lenscare می تواند نامزد مهمی باشد. پلاگین Lenscare را کمپانی Frischluft خلق کرده است.

این پلاگین در اصل ترکیبی از دو پلاگین است، Fl Depth می تواند از رندر 3 بعدی استفاده کند تا عمق میدانی واقع گرایانه در گرافیک کامپوتری (CG) درست کند و یکی دیگر از امکانات آن به نام “FL-Without DoF” به شما توانایی این را می دهد تا نقطه ی فوکوس و عمق میدان صحنه ی خود را متحرک سازی ( Animate ) کنید.

این پلاگین از موتور Frischluft استفاده می کند تا لنز بلور هایی زیبا خلق کند.

 

13. Stardust

– قیمت : 249$

برای زمان طولانی پلاگین های کمپانی Red Giant بهترین پلاگین هایی بودن که هر هنرمند موشن گرافیکی برای ساختن مدل های 3 بعدی و تصویر های نوین، می توانست انتخاب کند. این تا زمانی بود که پلاگین Superluminal Stardust ارائه شد.

Stardust با استفاده از سیستم Node-Based خود به شما اجازه می دهد به راحتی تصاویر موشن گرافیک سفارشی خلق کنید که رسیدن به نتیجه ی بدست آمده با این پلاگین، از طریق پلاگین دیگری ممکن نیست.

همچنین دامنه ی وسیعی از پریست ها را برای شما آماده کرده اند، Stardust جزو پلاگین هایی می باشد که لیاقت آنرا دارد تا هر کاربری که از After Effects استفاده می کند، به آن توجه کند.

شما عزیزان می توانید با کمی سرچ کردن در سایتهای ایرانی و خارجی، این پلاگین ها را بیابید و نصب کنید.

 

 

منبع مطلب : 13 amazing After Effects plugins نوشته شده توسط : Mike Griggs ترجمه شده توسط آموزش روشا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *