15 پلاگینی که طراحی های شما را راحت تر و سریعتر می کنند

تعداد بازدید : 4304
15 پلاگینی که طراحی های شما را راحت تر و سریعتر می کنند
4/5 - (1 امتیاز)

در زمان صرفه جویی کنید و با استفاده از این پلاگین هایی که باید داشته باشید کار بیشتری را در زمان کمتری انجام دهید؛ استفاده از پلاگین طراحی، یک کار رایج توسط طراحان حرفه ای است.

هر طراحی برنامه ی خود را برای طراحی کردن دارد، اما بدون توجه به اینکه از چه برنامه ای استفاده می کنید، دیر یا زود آن برنامه محدودیت های آزاردهنده ای را برای شما ایجاد می کند. برخی از اوقات این محدودیت، امکانات ویژه ای است که شما ممکن است به آنها احتیاج فوری داشته باشید و برخی اوقات نیز محیط کاری برنامه، سرعت کار شما را کم می کند.

اینجا دقیقا جایی است که پلاگین ها و پسوند ها ( Extensions ) به کمک شما خواهند آمد. با پلاگین های درست شما می توانید امکانات جدیدی داشته باشید و خیلی سازنده تر و خلاق تر عمل کنید.

تعداد زیادی پلاگین مختلف برای ادوبی فتوشاپ ( Adobe Photoshop ) و ادوبی ایلوستریتور ( Adobe Illustrator ) وجود دارد، اما در این لیست ما پلاگین هایی را برای تمام برنامه ها معرفی کرده ایم، تا شما به عنوان طراح با توجه به شاخه ای که در آن فعالیت دارید، بتوانید بهترین پلاگین مناسب کار خود را انتخاب کنید تا به بهترین حالت خلاقیت خود را نمایان کنید.

 

01. UI Faces

Ui Faces

در خیلی از موارد ما برای طراحی کردن یک نمونه ی اولیه UI نیاز به چهره ی کاربران واقعی داریم، تا بتوانیم آواتار های آنها را در طراحی خود جایگذاری کنیم. معمولا برای انجام این کار طراح ها از افراد دور و اطراف خود درخواست می کنند تا برای عکس ها ژست بگیرند، اما این کار زمان زیادی را از ما می گیرد، پلاگین UI Faces ساخته شده است تا این مشکل را حل کند.

این پلاگین چهره ی هزاران نفر از افراد واقعی را گرد هم آورده است و با دسته بندی هایی مثل سن، جنسیت، احساسات، رنگ مو و غیره، آنها را دسته بندی کرده است. این پلاگین با استفاده از تکنولوژی Microsoft Face API، این امکان را به کاربر میدهد که با بالاترین سرعت میان چهره ی افراد مختلف جستجو کند، تا به بهترین نتیجه برسد. پلاگین UI Faces رایگان می باشد و طراح ها می توانند نسخه های مختلف آن را برای برنامه ی Sketch یا Adobe XD دریافت کنند.

 

2. Artboard Plus

Artboard Plus

زمانی که شما در برنامه ی Adobe XD مشغول طراحی یک پروژه ی عظیم هستید، تعداد زیادی Artboard دارید، جستجو کردن و مرتب کردن این Artboard ها می تواند کار خیلی پیچیده و زمان بری باشد، پلاگین Artboard Plus به شما کمک می کند تا با ابزارهایی ساده و سر راست Artboard های خود را به راحتی مرتب کنید.

این پلاگین، به کاربر این امکان را می دهد تا به چند روش مختلف Artboard های خود را مرتب کند و پس از آن با نامگذاری Artboard ها، جستجو کردن میان آنها را نیز ساده تر می کند. Artboard Plus نیز یک پلاگین رایگان برای برنامه ی Adobe XD می باشد.

 

 

3. ParticleShop

براش های ( Brush ) پیش فرض فتوشاپ معمولا آن چیزی که ما احتیاج داریم نیستند، اگر شما می خواهید که به صورت تخصصی، نقاشی دیجیتال انجام دهید برنامه های بهتری مثل Artrage یا Painter برای اینکار وجود دارند، اما اگر ترجیح می دهید که از برنامه ی Adobe Photoshop استفاده کنید، این پلاگین راه حل شماست.

پلاگین ParticleShop به شما کمک می کند تا نقاشی هایی واقع گرایانه تر و با کاراکتر بیشتر طراحی کنید. این پلاگین برای تولید براش های مختلف دقیقا از تکنولوژی برنامه ی Painter استفاده می کند. در حال حاضر این پلاگین با 11 براش اختصاصی ارائه داده می شود و بقیه ی براش ها به صورت مجموعه ای در سایت این پلاگین به فروش می رسند.

 

 

4. Filter Forge

Filter Forge

آیا از فیلتر های پیش فرض فتوشاپ خسته شده اید؟ پلاگین Filter Forge تعداد بسیار زیادی از فیلتر های مختلف که توسط کاربران سراسر دنیا طراحی شده اند را برای شما آماده کرده است، این پلاگین همچنین با استفاده از یک سیستم Nod-based به کاربر این اجازه را می دهد تا فیلتر های مختلف را ویرایش کند، تا فیلتر سفارشی خود را بسازد.

این پلاگین بیشتر به عنوان یک برنامه ی جداگانه شناخته می شود، اما می توان از آن به عنوان پلاگین Adobe Photoshop و Affinity Designer نیز استفاده کرد. این پلاگین نسخه های مختلف با قیمت های مختلفی دارد، برای مثال نسخه ی Basic Edition آن با قیمت 37 دلار فروخته می شود که شامل ابزار Editor نمی شود و کاربر نمی تواند فیلتر های مختلف را ویرایش کند.

نسخه ی استاندارد نیز 62 دلار قیمت خورده است که شامل Editor نیز می شود. حتی برای قیمت های بالاتر نیز نسخه ی Pro وجود دارد که 99 دلار قیمت دارد و برای کار کردن با عکس های بزرگتر از 3000px × 3000px استفاده می شود.

 

 

5. Astute Graphics

Astute Graphics

ادوبی ایلوستریتور ( Adobe Illustrator ) همیشه به بهترین حالت در خدمت طراحان بوده است. این برنامه ی قدرتمند با پلاگین Astute Graphics خیلی بیشتر از قبل کارآمد خواهد بود. این مجموعه از 17 پلاگین تشکیل شده است که به جریان کار شما قدرت و سرعت می بخشد.

این مجموعه از پلاگین های داینامیک Sketch، متغیر های عرض Stroke، افکت لکه دار کردن و تعداد زیادی از پلاگین ها که برای کنترل کردن طراحی شما قبل از چاپ استفاده می شود، تشکیل شده است. این مجموعه با قیمت 119 دلار سالانه، به همراه مجموعه ی براش های Vector و مجموعه ی Texture های Vector، در اختیار کاربران قرار گرفته است.

 

 

6. RH Hover Colour Picker

RH Hover Colour Picker

برنامه ی ادوبی فتوشاپ ( Adobe Photoshop ) با ابزار انتخاب رنگ سفارشی خود ارائه داده می شود، اما این ابزار کمی پیچیده و غیر بصری است. اگر شما نیز از کار کردن با ابزار اختصاصی ادوبی خسته شده اید، پلاگین RH Hover Colour Picker می تواند پلاگین مناسب شما باشد. قیمت این پلاگین 16 دلار می باشد.

ساده، پر سرعت و موثر، این پلاگین به شما اجازه میدهد با جابجا کردن متغیرهای مختلف به رنگ مورد نظر خود برسید و روی جریان و پروسه ی انجام این کار کنترل کامل داشته باشید. یکی از خوبی های این پلاگین برای افرادی است که با قلم های نوری کار می کنند، به این دلیل که برعکس ابزار اختصاصی ادوبی که مقدار زیادی از فضای کاری شما را اشغال می کند، پلاگین RH Hover Colour Picker، بعد از این که کار شما با آن تمام شد به صورت اتوماتیک پنهان می شود.

 

 

7. Guide Guide

Guide Guide

این پلاگین محبوب زمان زیادی را برای شما میخرد، به این دلیل که این امکان را به شما می دهد تا Layout ها و Grid های مختلفی را در برنامه های ادوبی فتوشاپ ( Adobe Photoshop ) و ادوبی ایلوستریتور ( Adobe Illustrator ) و اسکچ ( Sketch ) برای خود آماده کنید.

به جای چیدن و آماده کردن تمام مارجین ها به صورت دستی، پلاگین Guide Guide تمام کارهای سخت را برای شما انجام می دهد. با استفاده از این پلاگین شما می توانید بر اساس سایز Canvas، Artboard و منتخب های خود، راهنما بچینید. همچنین با استفاده از این پلاگین شما می توانید مارجین های راهنمایی که برای خود آماده کردید را با همکاران خود به اشتراک بذارید. نسخه ی آزمایشی آن به مدت 14 روز در اختیار کاربران قرار گرفته است اما پس از 14 روز نسخه ی آزمایشی، قیمت این پلاگین ماهانه 7 دلار می باشد.

 

 

8. Fontself Maker

Fontself Maker

طراحی یک تایپ فیس ( Typeface ) خوب و کامل می تواند ماه ها، زمان شما را اشغال کند. این کار معمولا با یک ابزار به شدت قدرتمند مثل FontLab انجام می شود. پلاگین Fontself Maker نمی تواند آن مقدار کنترلی که شما در برنامه ی FontLab دارید را در اختیار شما بگذارد، اما با توجه به قیمت کم آن یعنی 49 دلار، می تواند ابزار خیلی مناسبی برای کار های ساده تر باشد.

این پلاگین برای برنامه های ادوبی فتوشاپ و ایلوستریتور طراحی شده است و بهترین امکانی که در اختیار کاربر قرار می دهد، پیش طراحی کاراکتر است، این به این معنا است که کاربر می تواند پس از طراحی یک کاراکتر، آن را به پلاگین معرفی کند و پلاگین بقیه ی حروف و کاراکترها را به صورت اتوماتیک پیش بینی می کند.

 

 

9. Whatfont

Whatfont

این پلاگین رایگان مثل یک معجزه برای طراحان وب سایت می ماند. اما طراحان گرافیک نیز می توانند از آن بهره ببرند. این پلاگین برای مرورگر Chrome طراحی شده است و توانایی شناختن فونت های مختلفی که شما در وب سایت های مختلف مشاهده می کنید را دارد.

این پلاگین جدا از اینکه زمان بسیار زیادی را برای شما می خرد، می تواند راهکار خوبی برای تحت تاثیر قرار دادن مشتری های شما نیز باشد. برای مثال در نظر بگیرید که مشتری شما فونتی را در وب سایت رقیب خود مشاهده کرده است و حالا از شما می خواهد که در طراحی وب سایت خود نیز از این فونت این استفاده کنید. این پلاگین به شما کمک می کند تا به راحتی آن فونت مشخص را شناسایی کنید.

 

 

10. Getty plugin for Creative Cloud

Getty plugin for Creative Cloud

با استفاده از این پلاگین شما می توانید داخل برنامه ی خود به ویدیو های Premium، عکس ها و فایل های Vector دسترسی کامل داشته باشید. این پلاگین با برنامه های Adobe مثل ایلوستریتور ( Illustrator ) ، ایندیزاین ( InDesign ) ، فتوشاپ ( Photoshop )، پریمیر پرو ( Premier Pro ) و حتی افتر افکت ( After Effects ) به خوبی کار می کند.

پلاگین Getty plugin for Creative Cloud به شما این امکان را می دهد تا ما بین میلیون ها فایل استوک جستجو کنید و فایل مد نظر خود را بیابید و پس از آن به سادگی بدون اینکه نیاز باشد از برنامه خارج شوید شروع به تدوین کردن فایل خود کنید.

 

 

11. ColorKit

ColorKit

ColorKit ابزاری ضروری است که به شما امکان می دهد همه رنگ هایی را که در پروژه های خود استفاده می کنید ، ردیابی کنید. این پلاگین با برنامه ی ادوبی فتوشاپ ( Adobe Photoshop ) 2014 به بعد به خوبی کار می کند.

این به این معنا است، با استفاده از این پلاگین دیگر نیاز نیست شما زمان ارزشمند خود را صرف ساختن و جایگذاری کردن Swatch های مختلف در فتوشاپ ( Photoshop ) کنید. ColorKit به شما این امکان را می دهد که لایه های مختلف را با Swatch های مختلف لینک کنید و Swatch مشخصی را به عنوان مرجع برای پروژه ی خود مشخص کنید. قیمت این پلاگین 19.99 دلار می باشد.

 

 

12. Nik Collection

Nik Collection

این مجموعه پلاگین که شامل 7 پلاگین برای ادوبی فتوشاپ ( Adobe Photoshop ) و ادوبی لایت روم ( Adobe Lightroom ) است، یک مجموعه ی ضروری است.

پلاگین Nik Collection شامل افکت های دوربین های آنالوگ، افکت های رنگی، فیلتر های مختلف برای Color Correction، ریتاچینگ ( Retouching )، و پلاگین Dfine که به شما کمک می کند که Noise عکس را کم کنید، می شود.

به صورت خلاصه این مجموعه پلاگین برای هر تدوینگر و هر عکاسی، کارآمد خواهد بود. نسخه ی آزمایشی این برنامه ب مدت 30 روز در اختیار کاربر خواهد بود و پس از آن قیمت این مجموعه 50 دلار می باشد.

 

 

13. Fontea

Fontea

این پلاگین شما را از دانلود کردن فونت ها از Google Fonts و انتقال دادن فونت ها به فتوشاپ، بی نیاز می کند و مجموعه ای از 800 فونت را تنها با چند کلیک ساده در اختیار شما قرار می دهد.

این پلاگین همچنین به شما این امکان را می دهد تا به صورت دسته بندی شده فونت های Google Fonts را نیز بررسی کنید. لازم به ذکر است که پلاگین Fontea به صورت اتوماتیک فونت های شما را نیز به روز رسانی می کند. این پلاگین نیز همانند Google Fonts کاملا رایگان در اختیار کاربران قرار داده شده است.

 

 

14- Layrs Control 2

Layrs Control 2

چه این موضوع را دوست داشته باشید چه از آن متنفر باشید، ارزش لایه ها در فضای کاری شما همیشه محفوظ است. بعضی اوقات انقدر تعداد این لایه زیاد می شود که سازمان دهی به آنها نیز یک پروژه حساب می شود.

پلاگین Layers Control 2 یک پنل به ادوبی فتوشاپ ( Adobe Photoshop ) شما اضافه می کند که این امکان را به شما می دهند که خیلی ساده تر لایه های خود را سازماندهی کنید. این پلاگین که ابزار های بسیار کارآمدی را برای کاربر طراحی کرده است نیز کاملا رایگان است.

 

 

15. ColorZilla

ColorZilla

سومین ابزار انتخاب رنگ این لیست نیز یک پلاگین رایگان برای Chrome و Firefox است. این پلاگین یک ابزار ضروری در مرورگر هر طراح وب سایتی است. این پلاگین این امکان را به کاربر می دهد که دقیقا مانند فتوشاپ و ایلوستریتور شما از طریق ابزار Eyedropper رنگ هر پیکسلی را در فضای وب شناسایی کنید و در پروژه ی خود از آن استفاده کنید.

پلاگین ColorZilla شامل ابزار های پیچیده تری مثل Color Analyzer و Gradient Generator نیز می شود که هر کدام به نحوی برای طراحان وب سایت ابزاری شدیدا مفید هستند.

 

 

منبع مطلب : 15 plugins to make your design process easier نوشته شده توسط Nick Carson, Jim McCauley و ترجمه شده توسط آموزش روشا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *