7 ابزار پیدا کردن فونت انگلیسی

تعداد بازدید : 3870
7 ابزار پیدا کردن فونت انگلیسی
3.4/5 - (12 امتیاز)

حتما برایتان پیش آمده که فونت انگلیسی زیبایی را بر روی یک PDF یا یک تصویر ببینید و بخواهید از آن فونت برای وب سایت یا متون چاپی خود استفاده کنید. یا حتی ممکن است یک متن انگلیسی داشته باشید و بخواهید بخشی از آن را ویرایش کنید، ولی ندانید فونت آن چیست و چطور می توانید نام فونت انگلیسی مد نظرتان را پیدا کنید. این ابزارهای پیدا کردن فونت انگلیسی که امروز قصد معرفی آنها را داریم، در واقع فونت یاب انگلیسی هستند و به شما کمک می کنند تا فونت های مورد علاقه ی خود را به سادگی بتوانید بیابید و دانلود کنید.

 

01. WhatTheFont

WhatTheFont

لینک ابزار : WhatTheFont

این وب سایت، یک ابزار تشخیص فونت نوری است و تنها کاری که شما نیاز است انجام دهید این است که تصویر حاوی فونت مد نظر خود را در آن آپلود کنید و کلمات نوشته شده در آن متن را برش دهید تا پروسه ی تجزیه و تحلیل شروع شود و لیست نتایج به شما نمایش داده شود.

این ابزار، یکی از بهترین ابزارهای پیدا کردن فونت انگلیسی است که ما تا به حال امتحان کرده ایم. البته مشکلاتی نیز دارد، مثلا این ابزار توانست تصویر ما که حاوی فونت Adobe Caslon را بود را تجزیه و تحلیل کند و نام آن را به ما نشان دهد. اما نتوانست فونت Roboto را شناسایی کند.

البته این را هم بدانید که کیفیت تصویری که شما در این سایت آپلود می کنید هم بسیار مهم است. هرچقدر کیفیت عکس بیشتر باشد شانس شما برای پیدا کردن فونت مد نظرتان بیشتر است.

 

02. What Font Is?

What Font Is

لینک ابزار : What Font Is

این ابزار فونت یاب انگلیسی توسط Alexander Ciubari که یک توسعه دهنده مستقل در رومانی است در سال 2009 راه اندازی شد و در حال حاضر چیزی در حدود 500.000 فونت دارد. روش کار این ابزار نیز مشابه WhatTheFont است و استفاده از آن آسان است اما با این ابزار کمی بیشتر طول می کشد تا فونت مد نظر شما پیدا شود.

این ابزار حتی می تواند فونت های منحنی را هم تشخیص دهد و عملکرد آن در بعضی مواقع کمی بهتر از WhatTheFont است.

 

03. Font Matcherator

Font Matcherator

لینک ابزار : Matcherator

این ابزار تشخیص فونت مبتنی بر وب ادعا می کند که قوی ترین ابزار موجود است، اما نتوانست یک فونت واحد در طیف آزمایشی ما از هفت تصویر حاوی 10 حروف تایپ را تشخیص دهد. جنبه ی مثبت این ابزار این است که استفاده از آن آسان است. شما به سادگی می توانید فایل تصویر خود را روی کادر مشخص شده در سایت بکشید و Matcherator شروع به تجزیه و تحلیل اشکال، طرح های Open Type و … می کند.

 

04. Fonts Ninja

Fonts Ninja

لینک ابزار : Fonts Ninja

ابزار فونت های نینجا، دو قسمت دارد. ابتدا نرم افزاری را روی مک خود نصب می کنید و سپس با پلاگینی که با گوگل کروم (Chrome)، سافاری (Safari) یا فایرفاکس (Firefox) نصب می کنید. سپس هنگامی که در حال مرور وب سایت ها هستید و فونت مد نظر خود را مشاهده می کنید، در نوار ابزار مرورگر خود، یک آیکون مشاهده می کنید که با زدن آن و انتخاب کردن متن مد نظر، ابزار شروع به تجزیه و تحلیل فونت می کند.

این ابزار 3000 فونت را در کتابخانه ی خود دارد و اگر فونتی که پیدا می کند مطابقت دقیقی نداشته باشد، یک فونت شبیه دیگر را به شما پیشنهاد می دهد.

 

05. Identifont

Identifont

لینک ابزار : Identifont

این ابزار نویسه نوری ندارد و بدون هوش مصنوعی و بدون اسکن کد، اقدام به پیدا کردن فونت ها می کند. در عوض این ابزار یک پرسشنامه ای به شما ارائه می کند که از شما می پرسد حروف فونت مورد نظر شما چگونه است. در دیتابیس این ابزار، چیزی در حدود 11000 فونت گوناگون وجود دارد.

شما می توانید مواردی مانند گرد یا زاویه دار بودن حروف، بزرگ و کوچک بودن حروف و … را انتخاب کنید.

 

06. WhatFont

WhatFont

لینک ابزار : WhatFont

این ابزار هم تقریبا چیزی مشابه فونت نینجا است و می توانید پلاگین آن را روی مرورگر خود نصب کنید.

 

07. Fount

Fount

لینک ابزار : Fount

ابزار Fount یک ابزار پیدا کردن فونت انگلیسی است که روی نوار کناری Bookmarks نصب می شود و همانند WhatFont کار می کند. پس از نصب آن، روی آیکون آن در مرورگر کلید کنید و فونت مد نظر خود را تجزیه و تحلیل کنید.

 

البته در آخر به این مسئله اشاره کنیم که اگر بخواهید فونتی را در یک وب سایت پیدا کنید، می توانید با نگاه کردن به کدهای HTML یا CSS آن نام فونت را پیدا کنید، اما ابزارهایی مانند Fount ،Fonts Ninja و WhatFont می توانند به شما کمک کنند تا سریعتر چیزی که می خواهید را پیدا کنید.

 

پیدا کردن فونت انگلیسی دلخواه

در این مطلب ما ۷ ابزار پیدا کردن فونت انگلیسی را به شما معرفی کردیم که می توانند خلاقیت شما را در اجرای طرح های خاص افزایش دهند. لطفا در نظر داشته باشید که این مطلب ترجمه ای از نسخه ی اصلی آن است و ما دخل و تصرفی در آن نداشته ایم و تمام عکس ها و لینک ها را دقیقا همانطور که بوده به مطلب اضافه کرده ایم، متاسفانه در صورتی که لینکی کار نکند یا ابزاری برای ایران در دسترس نباشد، کاری در این زمینه نمی توانیم انجام دهیم. 

 

منبع مطلب : Seven of the best font identifiers in 2021 نوشته شده توسط Garrick Webster ترجمه شده توسط آموزش روشا

2 پاسخ

  1. سلام وقت شما بخیر خسته نباشید و دمت گرم خیلی این پست مفید و کاربردی بود برای من، فونت هایکه معرفی کردی عالین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *