در این مطلب قصد داریم به صورت کامل ریلز اینستاگرام را با هم بررسی کنیم و هر چیزی را که باید در مورد نحوه عملکرد الگوریتم اینستاگرام برای Reels بدانید را ذکر کنیم.
ریلز اینستاگرام (ریلز به معنی حلقه ها است) به شما این امکان را می دهد که ویدیوهای 60 ثانیه ای مشابه TikTok ایجاد کنید و با دیگران به اشتراک بگذارید. برخلاف استوری های اینستاگرام که پس از 24 ساعت حذف می شوند، ریلز ها به صورت همیشگی در پروفایل اینستاگرام شما باقی می مانند.
Reels بسیاری از ویژگی های اپلیکیشن تیک تاک را در اختیار کاربران خود قرار داده است تا بتواند به درستی با این اپلیکیشن محبوب رقابت کند. تفاوت اصلی تیک تاک و ریلز این است که تیک تاک یک اپلیکیشن مستقل است، اما Reels یکی از بخش های اپلیکیشن اینستاگرام است.
قابلیت های اصلی ریلز اینستاگرام
- ویدیوهای تا 60 ثانیه ایجاد کنید و به اشتراک بگذارید.
- صدای خود را روی ویدیوهای دیگر بگذارید، یا آهنگ های موجود را بر روی ویدیوی خود پلی کنید.
- صدای دیگر ویدیوها را بردارید و بر روی ویدیوی خود بگذارید.
- ویدیوهای ری اکشن به محتوای سایر کاربران بسازید.
ریلز ها در اکسپلورر اینستاگرام نمایش داده می شوند و باعث می شود تا علاوه بر فالوورهای خود، مخاطبان بیشتری داشته باشید. اگر ریلزی که توسط شما ایجاد می شود وایرال شود و به بخش ویژه اکسپلورر (Featured Explorer) راه پیدا کند، این شانس را خواهید داشت تا عده ی بی شماری آن را ببینند.
آموزش ساخت ریلز اینستاگرام
1. وارد اینستاگرام شوید و به بخش Reels مراجعه کنید.
سپس بر روی دکمه مثبت پایین اینستاگرام بزنید یا صفحه را به سمت راست بکشید تا وارد دوربین اینستاگرام شوید. سپس از پایین صفحه می توانید گزینه های نمایش داده شده را پیمایش کنید تا به گزینه Reels برسید.
2. یک ریلز با دوربین داخل اینستاگرام ضبط کنید.
پس از انتخاب گزینه Reels و کلیک بر روی دکمه ضبط، می توانید بلافاصله ویدیوی خود را رکورد کنید، همچنین می توانید با استفاده از گزینه هایی که در اختیار شما قرار داده شده است، کیفیت ویدیوی خود را بالا ببرید :
- Audio (صدا) : آهنگی را از کتابخانه موسیقی اینستاگرام (Instagram music library) انتخاب کنید یا صدای خود را ضبط کنید.
- AR Effects (جلوه های AR) : یکی از افکت های متعدد در گالری افکت ها را انتخاب کنید.
- Timer and Countdown (تایمر و شمارش معکوس) : تایمر را تنظیم کنید تا کلیپ شما بصورت خودکار شروع به ضبط کند.
- Align (تراز کردن) : قبل از ضبط کلیپ بعدی، اشیاء را از کلیپ قبلی خود تراز کنید.
- Speed (سرعت) : سرعت بخشی از ویدیو یا صدایی را که انتخاب کرده اید را افزایش یا کاهش دهید.
پس از ضبط، می توانید پیش نمایش ویدیوی خود را مشاهده کنید. همچنین می توانید استیکرها، تصاویر یا متن های مد نظرتان را قبل از انتشار ریلز، به آن اضافه کنید.
3. ریلز را با فالوورهای خود به اشتراک بگذارید.
روی گزینه Share to ضربه بزنید و سپس بر روی Cover بزنید تا عکس کاور ریلز خود را تغییر دهید و یک کپشن یا توضیح به آن اضافه کنید.
به طور پیش فرض Reel شما با instagram explorer به اشتراک گذاشته می شود. اگر می خواهید ریلزی که ساخته اید را به جای Explorer در استوری خود قرار دهید، بر روی Stories در بالای صفحه ضربه بزنید.
الگوریتم ریلز اینستاگرام چگونه کار می کند ؟ (Instagram Reels Algorithm)
سیاست های اینستاگرام در مورد نحوه رتبه بندی محتوای ریلز که افراد تولید می کنند مشخص است و دانستن آنها می تواند به شما کمک کند تا ویدیوهای موفق تری بسازید.
هدف الگوریتم Reels اینستاگرام این است که کاربران از تماشای ویدیوهای سایرین لذت ببرند و فعالانه آنها را دنبال کنند. الگوریتم اینستاگرام به منظور تعیین اینکه کدام ریلز ها را به کاربران نشان دهد، میزان احتمال این که یک فرد موارد زیر را انجام دهد در نظر می گیرد :
- یک ریلز را به طور کامل تماشا کند.
- آن را لایک کند.
- بگوید سرگرم کننده یا خنده دار بوده است.
- برای ساختن ریلز خود از صداهای ریلزی که تماشا کرده است استفاده کند.
همانطور که گفتیم، کاربران می توانند از صداها و صوت های یک ریلز، برای ساخت ریلز خود استفاده کنند. زمانی که افراد بیشتری تمایل به استفاده از صداهای ریلز شما داشته باشند، به صورت خودکار، ریلز شما به صدر نتایج خواهد رفت و به کاربران بیشتری پیشنهاد می شود.
مهمترین سیگنال های الگوریتم ریلز اینستاگرام
اینستاگرام می گوید فعالیت کاربر مهمترین سیگنال در الگوریتم ریلز است. این الگوریتم در نظر می گیرد که کاربر در گذشته چه ریلزهایی را تماشا کرده و اینکه آیا تعامل مستقیمی با سازنده ی محتوای آنها داشته است یا خیر.
این بدان معناست که پاسخ دادن به کامنت های دیگران، هشتگ ها و پاسخ به سایر پیام های مرتبط، می تواند به نمایش بیشتر محتوای شما در فید دیگران کمک کند. پس از آن، اینستاگرام به اطلاعات مربوط به خود ویدیو و اطلاعات مربوط به سازنده ی آن محتوا نگاه می کند.
مهمترین سیگنال های ریلز به ترتیب اهمیت :
- فعالیت کاربر : تعامل های کاربر با ریلزهای دیگر و سازندگان آنها
- اطلاعات درباره ریلز : مانند محبوبیت، آهنگ آن و درک ویدیو بر اساس پیکسل ها و فریم های کامل.
- اطلاعات مربوط به سازنده : از جمله اینکه آنها چه کسانی هستند و سایر کاربران تا به حال چگونه با آنها تعامل داشته اند.
محتواهایی که اینستاگرام ساخت آنها را توصیه نمی کند!
انواع مختلفی از محتواها وجود دارد که اینستاگرام صرف نظر از میزان محبوبیت سازنده یا میزان تعامل ویدیو، توصیه نمی کند :
- ویدیوهای بی کیفیت و با وضوح پایین یا ویدیوهایی که واتر مارک دارند (نام، لوگو یا متن ثابتی بر روی آنها قرار دارد)
- ویدیوهایی که محتواهای سیاسی داشته باشند.
- ویدیوهایی که توسط شخصیت های سیاسی یا دولتی ساخته شده باشد.
اگر می خواهید با استفاده از قابلیت ریلز اینستاگرام محبوبیت زیادی پیدا کنید و ویدیوهای شما دست به دست شود، ویدیوهای با کیفیت بالا بسازید. همچنین از ویدیوهای واترمارک دار که از پیج های دیگران برداشته شده است در ریلز خود استفاده نکنید، مگر اینکه آن را مستقیما از پیج سازنده برداشته باشید، نه از پیج های دیگر.
و اینکه در نهایت محتواهای خودتان را به صورت دوستانه و صمیمانه بسازید و با توجه به لایک ها، بازدیدها و کامنت هایی که هر یک از ویدیوهای شما دریافت می کند، بررسی کنید که کدام یک از ریلزهای شما، محبوبیت بیشتری دارد و مخاطبان شما بیشتر دوست دارند چه محتوایی را از شما ببینند.
منبع مطلب : How To Use Instagram Reels: A Step-By-Step Guide نوشته شده توسط Matt Southern ترجمه و ویرایش توسط آموزش روشا