5 راهکار برای سئوی وب سایت فروشگاهی ( eCommerce )

تعداد بازدید : 3662
سئوی وب سایت فروشگاهی
لطفا به این مطلب امتیاز دهید

سئوی وب سایت فروشگاهی – آیا شما به دنبال افزایش ترافیک طبیعی وب سایت فروشگاهی خود هستید؟ در این مطلب ما 5 تا از راه حل های سئوی وب سایت فروشگاهی را بررسی خواهیم کرد و روش اجرایی کردن آن را توضیح خواهیم داد. فراموش نکنید که هر چقدر محصولات متنوع یا قیمت های مناسبی داشته باشید، تا زمانی که سئوی وب سایت فروشگاهی به یک رتبه ی مناسبی نرسیده باشد، آن فروشگاه هیچوقت به فروش مناسبی دست پیدا نخواهد کرد.

در حال حاضر ( دوران کرونا ) ما در زمانه ی نامعلوم زندگی می کنیم، مدرسه و کسب و کار ها بسته هستند، برخی از مردم شغل خود را از دست داده اند و … بسیاری از کسب و کار ها مانند صنعت توریسم و مسافرت شدیدا ضربه خورده اند، همچنین بسیار از کسب و کارهای ای کامرس ( اینترنتی ) این روز ها پر رونق هستند.

گوگل به تازگی بلاگی را راه اندازی کرده است که در آن با مطالعه های موردی ( Case-study ) مختلف توضیح می دهد که سئو چطور به کسب و کار ها کمک می کند. این موضوع می تواند در قانع کردن کارفرما برای سرمایه گذاری در سئوی وب سایت فروشگاهی، کمک کند.

” خلاصه ای از این بلاگ ها را “اینجا بخوانید

سئوی فروشگاه آنلاین

در بلاگ اول آنها درباره ی اولیه های سرمایه گذاری در سئو و چگونگی کمک آن به کمپانی های مختلف، توضیح می دهند. تمامی کمپانی ها باید این موضوع را جدی بگیرند به این دلیل که “سئو” مسئول بیشترین ترافیک و بیشترین درآمد برای برند ها است. به صورت خلاصه گوگل، شدیدا در تلاش است تا ارزش سئو و درست انجام دادن سئو را به کاربران بفهماند.

با شروع پندمیک، رفتار کاربران شروع به تغییر کرد، برای مثال کاربران زیادی روی به خرید آنلاین آوردند. با توجه به تغییرات این روز های دنیا و تغییرات رفتار کاربر ها در دنیای مجازی، خیلی از فروشگاه های اینترنتی به دنبال راه هایی هستند تا بتوانند برای وب سایت ای کامرس خود ترافیک ارگانیک و طبیعی بیشتری کسب کنند و از طریق این ترافیک و بهبود سئوی وب سایت فروشگاهی خود به کسب درآمد بیشتری برسند، این مطلب مناسب آن افراد است.

پس در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا 5 راه حل برای به سرانجام رسیدن سئوی وب سایت فروشگاهی را با هم بخوانیم.

 

1. به روزرسانی لیست های تجاری

مدیریت کردن ساعت هایی که کسب و کار ها در حال فعالیت کردن هستند، این روزها موضوع ضروری است. برای مثال : ساعت کاری پاساژ های تجاری تهران، معمولا از ساعت 9 صبح تا 12 بامداد بود. اما در دوره ی پندمیک این موضوع تغییر کرده و پاساژ های تجاری تا ساعت 6 بعد از ظهر باز هستند.

آیین نامه ها مرتبا در حال تغییر کردن هستند و ساعت های کاری نیز تغییر می کنند. پس اگر ما از طریق جستجوی محلی ( Local Search )، پیاپی این تغییرات را با توجه به کسب و کار خود اطلاع دهیم کار مفیدی برای کسب و کار خود انجام دادیم.

حتی یکی از کارهایی که در صورت امکان اجرا شدن، می تواند شدیدا به کاربران شما ( و نهایتا به رشد سئوی وب سایت فروشگاهی شما ) کمک کند این است، به صورت لحظه ای موجودی فروشگاه را در وب سایت خود اعلام کنیم. به این دلیل که پیدا کردن برخی از وسایل ضروری ( برای مثال : ژل ضد عفونی کننده ی دست ) کاری دشوار شده است.

به همین دلیل اگر کاربر و مشتری شما بتوانند موجودی شما را خیلی ساده تر از طریق اینترنت چک کند، می تواند محبوبیت فروشگاه شما (و در نهایت سئوی وب سایت فروشگاهی شما) را افزایش دهد.

seo2

همچنین لازم است بدانید که قسمت جستجوی محلی گوگل ( Google Local Search ) به تازگی به روز رسانی شده است، در این بروزرسانی اطلاعاتی مانند ” امکان ارسال ” و ” امکان دریافت سفارش، برای مثال قهوه و غذا ( take-away ) ” به کاربر اطلاع رسانی می شود. پس اگر کسب و کار شما توانایی انجام کارهای بالا را دارد فرصت را از دست ندهید و امروز به بهینه سازی سئوی وب سایت فروشگاهی خود از طریق جستجو های محلی کنید.

عواملی مانند :

  • دریافت کردن بررسی های مثبت
  • بروزرسانی نام، آدرس، و شماره تلفن
  • دارا بودن محتوای بهینه سازی شده
  • استناد کردن

می تواند در بهینه سازی سئوی وب سایت فروشگاهی شما تاثیر زیادی داشته باشد.

 

2. اضافه کردن و بروزرسانی کردن اطلاعات ساختار یافته

خیلی از رویداد های بزرگ امسال به دلیل پندمیک لغو شده اند. این اتفاق برای رویداد های محلی نیز افتاد. یکی از روش هایی که ما می توانیم از آن استفاده کنیم تا هم کاربران خود را از بروزرسانی های درباره ی رویداد مطلع کنیم و هم سئوی وب سایت فروشگاهی خود را افزایش دهیم این است که :

  • با توجه به بازخورد هایی درباره ی تاریخ و زمان اشتباه رویداد، برای کاربران اطلاعیه بفرستیم.
  • اطلاعات ساختار یافته را مرتبا به روزرسانی کنیم.

برای انجام این کارها گوگل ابزاری به نام ” Event schema ” را در اختیار ما قرار داده است، این ابزار به کاربر اجازه می دهد که زمانی که یک رویداد مشخص را در گوگل جستجو می کنند، تمامی بروزرسانی های آن از جمله : لغو شدن رویداد، تغییر یافتن تاریخ، یا حتی مجازی شدن این رویداد را به راحتی در صفحه ی SERP خود مشاهده کند و استفاده از این ابزار در نهایت منجر به بهبود سئوی وب سایت فروشگاهی شما خواهد شد. 

 

SERP ( Search Engine Result Page ) چیست؟

توضیح کوتاه : زمانی که شما کلمه ی کلیدی مشخصی را در موتور جستجویی برای مثال گوگل ( Google ) جستجو می کنید، صفحه ای حاوی از لینک هایی که به کلمه ی کلیدی شما مربوط است برای شما باز می شود که SERP نام دارد.

seo 3

 

 

3. انجام دادن حسابرسی فنی

همیشه مشکلات زیادی وجود دارد که باعث می شود وب سایت های فروشگاهی خیلی در صفحه های جستجو دیده نشوند. با توجه به تجربه ی شخصی نویسنده ( کارمند وب سایت Searchenginejournal.com ) این مشکلات مشترکا بین خیلی از وب سایت های فروشگاهی وجود دارد :

  • کپی کردن مطالب به دلیل URL های ایندکس شده و به طور مناسب canonical نشده.
  • نداشتن یک استراتژی مناسب. برای مثال خیلی از وب سایت ها صفحه ای از وب سایتشان را بعد از موجود نبودن یک کالای بخصوص حذف می کنند، که این کار کاملا اشتباه است. در این شرایط باشد یک استراتژی جایگزین اجرا شود.
  • صفحه های انتظار طولانی که به دلیل اسکریپت های فراوان وب سایت که نیاز به بودن آن ها نیست، به وجود آمده اند. صفحه های انتظار ( Loading ) شدیدا تاثیر منفی میگذارد، استفاده از عکس های سنگین نیز می تواند یکی دلایل بروز این مشکل باشد.
  • رعایت نکردن قوانین XML Sitemap که باعث پیچیدگی وب سایت شما برای موتورهای جستجو می شود. مخصوصا برای وب سایت هایی که تعداد زیادی صفحه دارند.
  • همخوانی نداشتن صفحات با طرح های کالا
  • URL های طولانی با تعداد زیادی از پارامترها که معمولا به دلیل CMS شما اتفاق می افتد.

یک بررسی فنی برای پیدا کردن ارور ها و مشکلات وب سایت ای کامرس شما ضروری است که در نهایت منجر به بهبود سئوی وب سایت فروشگاهی شما خواهد شد. 

 

 

4. ساختن و بهینه سازی محتوا برای سئوی وب سایت فروشگاهی

داشتن محتوا های با کیفیت که کاربر را راضی به قصد خرید کند، این روز ها از همیشه مهم تر است. بسیاری از وب سایت های فروشگاه آنلاین صفحه هایی برای توضیحات کالا ها دارند و حتی دسته بندی های آنها نیز تعداد محدودی محتوا را در خود جای داده است.

همچنین، همیشه باید این موضوع را در نظر بگیریم که ما در جامعه ای زندگی می کنیم که مشتری ها برای انجام خرید خود سوال های بسیاری را می سپارند و استراتژی تولید محتوا و در نتیجه سئوی وب سایت فروشگاهی باید به گونه ای باشد که تمامی سوال های کاربران و مشتری ها پاسخ داده شود.

این را در نظر بگیرید که هر کاربری که از وب سایت شما دیدن می کند در مرحله ی خرید نمی باشد. خیلی از کاربر ها در مرحله ی کسب اطلاعات هستند و می خواهند قبل از خرید کردن اطلاعات خود را درباره ی کالایی که قصد خرید آن را دارند تکمیل کنند.

برای مثال : این روزها خرید و تهیه ی ژل ضدعفونی کننده ی دست کالایی کمیاب شده است اما تمام ژل های ضدعفونی کننده در مقابل ویروس کرونا تاثیرگذار نیستند.

اگر ما به عنوان کاربر قصد خرید کردن از یک وب سایت ای کامرس را داشته باشیم، یکی از اولین سوال هایی که در ذهن ما درباره ی کالا شکل می گیرد این است که ” درصد الکل این محلول چقدر است؟ ” ” آیا بالای 65% است، که بتواند ویروس کرونا را بکشد؟ “

اگر محتواهای آن وب سایت و آن صفحه حاوی جواب های سوال های ما به عنوان کاربر نباشد، به چه دلیل باید آن خرید را انجام دهیم؟

برند ها و کمپانی ها مختلف همیشه باید محتواهای خود را بررسی کنند، یا از مجموعه هایی که این کار را انجام می دهند کمک بگیرند، تا اگر محتوایی تاریخ گذشته است و دیگر کارآمد نیست، حذف شود، یا بروزرسانی شود، یا در صورت نیاز با محتوایی دیگر ترکیب شود تا تاثیر گذاری بیشتری داشته باشد. آپدیت مطالب از مهمترین روش های افزایش سئوی وب سایت فروشگاهی است. 

 

5. خرید از گوگل ( Google Shopping )

گوگل به تازگی سرویسی رایگان برای بازرگانان ارائه می دهد. فروشندگان و بازرگانان می توانند به رایگان کالای خود را به میلیون ها انسان که ترجیح می دهند از گوگل خرید کنند، نمایش دهند. این یکی از مهمترین نکته ها است که هر کمپانی و برندی می تواند از آن استفاده کند.

 

 

جمع بندی سئوی وب سایت فروشگاهی

سئو یکی از مهمترین منبع ها برای برند ها و کمپانی هایی است که بهترین ROI را نصیب خود می کنند.

● ROI چیست؟

توضیح کوتاه : ROI کلمه ی مخفف ار عبارت طولانی تر Return Of Investment است، که به معنی بازگشت سرمایه گذاری است. برای مثال شما هزینه و بودجه ای برای تبلیغات دیجیتال در نظر می گیرید و این کار باعث می شود تا مشتری های بیشتری داشته باشید و درآمد خود را افزایش دهید. ROI می تواند به صورت مستقیم و غیر مستقیم صورت بگیرد.

الگوریتم موتور جستجوی گوگل، یک الگوریتم Machine-based است و با تغییر کردن رفتار کاربر ها در جستجو کردن در آن، الگوریتم اصلی نیز تغییر کرده است. برند هایی که در این دوره تولید محتوا هایی با کیفیت انجام داده اند و سئوی وب سایت فروشگاهی خود را بهبود بخشیده اند، تجربیات استفاده از کالا را به اشتراک گذاشتند و سوالات و نیاز های کاربر را برطرف کردند و غیره، وب سایت هایی هستند که در بالاترین جای SERP جای می گیرند.

امروز شروع به انجام دادن این کار کنید یا اگر برای این کار نیاز به مجری و مشاور دارید از آژانس های تبلیغاتی کمک بگیرید، چون رقیب های شما در حال انجام این کار هستند. در صورت نیاز به انجام سرویس سئوی وب سایت فروشگاهی، می توانید با ما تماس بگیرید. 

 

 

منبع مطلب : 5 Ecommerce SEO Tips to Improve Organic Performance نوشته شده توسط ترجمه شده توسط آموزش روشا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *